Kunst & Kies

Eindelijk online, onze webshop voor bijzondere fotografie Kunst & Kies.

Waarom Kunst & Kies?
Omdat we denken dat het kopen van ‘kunst’ op canvas veel beter, spannender, persoonlijker en gemakkelijker kan.

Wat maak Kunst & Kies uniek?
Jouw keuze, gemak en unieke foto’s.

Jouw keuze: Kunst & Kies is geen ‘gewone’ webshop waar je op jezelf bent aangewezen, een foto instuurt en dan iets terugkrijgt. Ook zijn we geen galerie, met beperkt en duur aanbod. Bij ons bepaal je namelijk zelf wat ‘kunst’ is, wat jij aan je muur wil hangen. Daarom kun je elke foto raten van afgruwelijk tot supermooi. En er is de kunstkiezer: een handige klikker waarmee je jouw favoriete foto selecteert. Ook helpen we je met verschillende categorieën.

Gemak: Hierdoor is het gemakkelijk rondkijken en selecteren. Met IDEAL betaal je veilig en snel, ideaal.

Unieke foto’s: Jeroen en ik, maar ook vele anderen zijn elke week wel bezig met fotografie. Als amateur, plaatjes schieten voor de lol. Daar zitten supermooie foto’s tussen, die verstoffen. Met Kunst & Kies bieden we onbekende fotografen de kans hun werk tentoon te stellen.

Benieuwd geworden: Unieke foto’s op doek.

p.s. Natuurlijk zijn we nog lang niet klaar. We zijn druk bezig met het maken van nog betere foto’s, Kunst & Kies 2.0 en met nieuwe innovatieve manieren om kunst te kiezen.