Marketingblogs

De meest recente marketingposts zie je hier. Meer lezen? Kijk in het archief of bij categorieën (onderaan de site).Hoe word je de grootste online Cupido van Nederland? (deel 3)

Hoe zet Lexa mobiele marketing en affiliate marketing in? Deze twee tools, samen met de offlinemarketingmix (deel 1) en de onlinemarketingtools (deel 2) geven ons een beeld van een antwoord op de vraag; “Hoe word je nu de grootste datingsite van Nederland?”

Lees de hele post op MarketingFacts.

Be Sociable, Share!

Hoe word je de grootste online Cupido van Nederland? (deel 2)

In het vorige deel van deze blogpost-serie keek ik naar de grootste Cupido van Nederland: Lexa. Ik was, en ben, benieuwd hoe Lexa deze positie bereikte. Ik behandelde toen de offline marketingmix en beloofde jullie in dit deel te kijken naar de online marketingmix, naar het antwoord op de vraag of Facebook een bedreiging voor Lexa vormt en naar het gebruik van ‘mobile’, wat ik vorige keer verkeerd voorspelde. Ik begin met de reactie onderaan deel I, want de nummer-1-positie van Lexa wordt betwist.

Lees de hele post op MarketingFacts.

Be Sociable, Share!

Hoe word je de grootste online Cupido van Nederland? (deel 1)

Op de valreep van 2012 claimde Lexa de #1 positie op de Nederlandse datingmarkt. Best bijzonder want Relatieplanet, de Nederlandse datingsite van het machtige TMG met een Marktplaats of Startpagina achtige legacy, heeft deze positie sinds mensenheugenis bezet.

Lees de hele post op MarketingFacts

Be Sociable, Share!

2013 & dating affiliateland

Een krap jaar naar mijn vorige post over dit jaar, Trends in affiliate datingland, wil ik met jullie weer vooruit blikken naar volgend (dating)jaar, 2013. Dit keer vormde de opvolger van de Dating Exchange, de Daisycon Dates & Drinks, de perfectie voedingsbodem voor reflectie op 2012, voor wilde plannen en grote en minder grote verwachtingen voor 2013.

Hieronder neem ik jullie mee naar een aantal voorspellingen die ik deed voor 2012. Jullie zullen zien dat er een paar voorspellingen redelijk tot helemaal zijn uitgekomen, maar zeker ook een aantal zaken liep totaal anders dan ik dacht.

Dit laatste weerhoudt mij er echter niet van om in deel 2 van deze blog een aantal nieuwe trends/voorspellingen te doen over waar dating affiliation heen gaat in 2013.

Lees de hele post op Marketingfacts

Be Sociable, Share!

Trends in affiliate datingland

In hoeverre zijn we in affiliate dating-land bezig met mobiel (te weinig), innoverende acties (kan beter) en met conversie optimalisatie (kan altijd beter ;-))? De Dating Exchange, gehost door Affiliate marketing bureau Daisycon, is een mooie bron om uit te putten voor sentimenten, harde voorspellingen en trends in affiliate datingland voor 2012. Het woord voor aankomend jaar is: intensivering.. Meer doen voor meer.

Lees verder op MarketingFacts.

Be Sociable, Share!

Dienstverleners selecteren precies de verkeerde ideeën

Be Sociable, Share!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>